Lachen voor half geld!

Iedereen weet dat lachen gezond is: maar waarom eigenlijk? Wat gebeurt er in je lichaam als je lacht? Het Comedyhuis zocht dat voor je uit:

Als je lacht, komt er endorfine vrij. Dit ‘gelukshormoon’ vermindert het cortisolgehalte en beïnvloedt de hoeveelheid dopamine en serotonine, stofjes die je algemene gemoedstoestand positief beïnvloeden. Lachen verlaagt ook de bloeddruk en zorgt ervoor dat je beter bestand bent tegen pijn.

Dat is op zich al genoeg reden om te komen lachen bij ons, maar wist je dat je met 15 minuten lachen ook nog eens 50 calorieën verbrandt? Zo zit je met een gemiddelde show van anderhalf uur toch maar mooi op 300 calorieën!

Zo kun je zonder schuldgevoel genieten van al het lekkers tijdens de feestdagen: goed plan? Beter nog: van de Sint krijg je 50% korting op alle open mics in december met de code LACHENVOORHALFGELD.

KOOP hier KAARTJES VOOR de open mic