Womxn Only Comedy Cursus

Vanaf 9 januari geeft Janneke de Bijl zeven weken lang haar eigen Womxn Only (v/x) cursus voor beginners. Deze zal, zoals het hoort, afgesloten zal worden met een optreden van de deelnemers in de Comedyhuis Comedyclub in de Kargadoor!
De lessen zijn wat korter dan onze standaardcursussen, maar met maximaal slechts vijf deelnemers krijgt iedere deelnemer ruim de aandacht voor haar/hen ontwikkeling. Na de cursus en je eindoptreden kun je meteen een kijkje nemen bij de professionals, aangezien je automatisch twee tickets krijgt voor de Big Binge of Comedy op 1 of 2 maart 2023 in TivoliVredenburg.

De lessen zijn op 9, 15, 23, 30 januari en 6, 13 en 20 februari. De eindshow is op 28 februari.
Alle lessen vinden plaats op de Notebomenlaan 400 in Utrecht en duren van 19.30 tot 21.30.

Deelname kost 395,00 euro. Inschrijven kan door dit bedrag over te maken op NL11RABO 0307 7903 63 ten name van Stichting UICF onder vermelding van ‘Womxn only cursus januari’. Stuur daarbij ook een mail naar lambertjan@uicf.nl met de mededeling dat je je hebt aangemeld. Vragen over deze cursus kun je hier ook kwijt.

Foto: Anne van Zantwijk