Voor bedrijven

Bedrijfsbijeenkomsten zijn nuttig, maar kunnen vaak wel wat meer sjeu gebruiken. En dát kan het Comedyhuis bieden met bijvoorbeeld een workshop stand-up comedy of een spetterend optreden met speciaal voor de gelegenheid geschreven grappen. Want zelfs de saaiste bedrijfsbijeenkomst wordt beter met wat comedy voor bedrijven.

INFORMATIE OPVRAGEN

When you talk the talk, you better walk the walk! En daarom is het Comedyhuis ook in te huren voor een comedyworkshop met afsluitend een optreden van onze ervaren comedians.

how to be a comedian in one day

De basis van het Comedyhuis is het organiseren van stand- up comedy shows: een optreden van drie of vier ervaren comedians met een MC/presentator om de avond aan elkaar te praten. Gegarandeerd een leuke avond met de beste comedians van Nederland.

Comedy shows

Bedrijfsbijeenkomsten zijn nuttig, maar vaak ook een beetje saai. En dát kan het Comedyhuis oplossen met een spetterend optreden met speciaal voor de gelegenheid geschreven grappen. Want zelfs de saaiste bedrijfs-bijeenkomst wordt beter met wat humor!

Maatwerk, warm-up of wrap-up

Met een presentator van het Comedyhuis haalt u iemand in huis die gevat én geïnformeerd is, maar ook iemand die in het geval van een technische storing moeiteloos een volle zaal 10 minuten weet te vermaken.

Dagvoorzitterschappen

Presenteren is een vak en online presenteren in combinatie met humor al helemaal. Gelukkig kunnen de ervaren comedians van het Comedyhuis met hun jarenlange podiumervaring en technische kennis helpen.

Presenteren met humor

Een gegarandeerd hilarische manier om energie in een lange bijeenkomst terug te brengen én een geweldige manier voor collega’s om elkaar beter te leren kennen!

Masterclass improviseren

Maak van je online ontmoeting een echte  Bingo borrel en “unmute” jezelf! Speel mee en ervaar de diepe inwendige behoefte van de mens om keihard 'BINGO!' te roepen tegen je computerscherm. En dan maak je ook nog eens kans op grote (en kleine) prijzen!

De Comedyhuis Bingo Show

Bij Improv Comedy speelt comedian en ‘Slimste Mens’ Andries Tunru een hilarische en gegarandeerd unieke improvisatie-voorstelling. Een rap over uw werkveld? Een musical over het bedrijfsbeleid? Een jubilaris in het zonnetje zetten? Alles kan! Wat de thema’s ook zijn, Andries geeft er een razendsnelle komische draai aan.

Improv comedy

Als je als stad landelijk bekend staat om Hoog Catharijne en de sportprestaties van FC Utrecht, dan heb je ongetwijfeld een goede dosis humor nodig. En dat is iets wat Utrechters in overvloed hebben. Daarom is Hans Gommer, een geboren Utrechter, de tweede Stadscomedian van Utrecht.

De Utrechtse Stadscomedian

Liever huilen van het lachen dan van de stijgende energiekosten? Boek dan een Klimaat Comedy Show van het Comedyhuis.

Klimaat Comedy Show

Offerte aanvragen