Maatwerk, warm-up of wrap-up

Bedrijfsbijeenkomsten zijn nuttig, maar vaak ook een beetje saai. En dát kan het Comedyhuis oplossen met een spetterend optreden met speciaal voor de gelegenheid geschreven grappen. Want zelfs de saaiste bedrijfs-bijeenkomst wordt beter met wat humor!

Voor een bedrijfsoptreden levert het Comedy-huis graag ‘maatwerk’: oftewel een optreden vol met grappen over uw bedrijf en evenement. Zo’n optreden zorgt meteen voor een sprankelende sfeer onder bezoekers: hier gebeurt iets unieks. Het Comedyhuis heeft veel ervaring met maatwerk optredens. Zo werkten wij in het verleden voor onder meer Amgen, de gemeente Utrecht en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Een komische en/of interactieve warm-up aan het begin van de dag is goed om alle neuzen de juiste kant op te krijgen en de dag lekker energiek te beginnen. Tijdens een wrap-up geeft een comedian die zich heeft ingelezen in de materie een samenvatting van de dag. Natuurlijk mét een komische noot. Zo gaat het publiek blij naar huis, terwijl ze tegelijkertijd nog even herinnerd worden aan alles dat ze hebben gezien. Dubbele winst dus!

  • Optreden dat 100% over uw evenement gaat
  • Uw boodschap, als het moet, verwerkt in het optreden
  • Unieke afsluiting (of kick-off) van uw evenement
  • Energiek begin of einde van de dag
  • Handige manier om het publiek te herinneren aan wat ze hebben gezien

Offerte aanvragen