Presenteren met humor

Hoe hou je online een presentatie vanachter je laptop?  Het Comedyhuis denkt met u mee. Presenteren is een vak en online presenteren in combinatie met humor al helemaal. Gelukkig kunnen de ervaren comedians van het Comedyhuis met hun jarenlange podiumervaring en technische kennis helpen.

In deze workshop leren de deel- nemers in een vrolijke presentatie hoe ze op een grappige manier en gezeten achter de laptop hun boodschap kunnen overbrengen op een publiek.

Lessen die behandeld worden:

  • Hoe houd je als spreker de aandacht vast?
  • Hoe gebruik je stem en houding om een boodschap zo efficiënt mogelijk over te brengen?
  • Welke technische aspecten zijn cruciaal om jouw presentatie goed uit de verf te laten komen?
  • De 5 geheime tips voor een perfecte online presentatie…

In de workshop neemt comedian Jeroen Pater de deelnemers aan de hand met aansprekende voor- beelden en leerzame oefeningen. Aan het einde zijn ze vermaakt én hebben ze wat geleerd.

Jeroen Pater is comedian sinds 1995 en speelt elk jaar meer dan 200 voorstellingen. Hij runt de Comedy- huis Club in Utrecht en is artistiek leider van het Utrecht International Comedy Festival: het grootste comedy evenement in Nederland.

Jeroen is naast zijn werk als comedian sinds 1998 communicatie- trainer en helpt bij de Orde van Advocaten al jaren de advocaat- stagiaires bij het ontwikkelen van hun communicatieve en commer- ciële vaardigheden. Ook staat hij regelmatig op congressen met programma’s als Netwerken voor Professionals, comedy-workshops en comedy op maat.

Offerte aanvragen