Beginners

Tijdens de comedy cursus van het Comedyhuis komen alle facetten van stand-up comedy aan bod. Het begint met uitleg over de basics: hoe werkt een grap, en vooral: hoe verzin je er één? Dan gaan we werken aan je podiumpresentatie, geven de ervaren docenten tips and tricks en analyseren we jouw optredens. Het einddoel: een optreden van acht minuten in de Comedy Club in Utrecht.

Verschillende oud-deelnemers van onze comedy cursussen zijn inmiddels doorgebroken en spelen in professionele shows in het land. Iemand als Kasper van der Laan staat in uitverkochte theaters, Gerthein Boersma en Vanessa Jorissen schreven voor respectievelijk Zondag met Lubach en DWDD. Een comedy cursus heeft dus zin èn is hartstikke gezellig want je staat er niet alleen voor.

Bij deze cursus van een week ga je vier avonden (van 19.15 t/m 22.00 uur) achter elkaar (in dezelfde week) knallen. Dat betekent dus zo snel mogelijk grappen schrijven, structureren, én uit je hoofd leren tot je aan het einde van de week klaar bent om een knallend optreden te geven in de Comedyhuis Club

Zomer-/Wintercursus

De 7-Weekse Cursus is het vlaggenschip qua comedycursussen. Bij deze comedy cursus dompel jij je zeven weken lang één avond per week (van 19.15 t/m 22.00 uur) onder in de wereld van de comedy. Je wordt door onze ervaren docenten opgeleid tot een echte stand-up comedian.

7 weekse cursus