Gevorderden

Je hebt de beginnerscursus gedaan, maar toch het gevoel dat je nog wat meer de diepte in wil? Of loop je al een tijdje rond in het open mic circuit, maar zie je niet goed hoe je jezelf kunt verbeteren? In die gevallen is een van de UICF Comedycursus voor gevorderden wellicht wat je nodig hebt!

De beste vervolgstap voor cursisten die door willen met comedy en comedians met een klein beetje ervaring die wel wat steun kunnen gebruiken. Met zeven lessen en een tussen- en een eindoptreden ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling, waarbij er ook tijd is ingepland voor gezamenlijke oefeningen, samenwerking en het sparren met medecursisten.

Gevorderdencursus

Te druk voor een complete cursus, maar wel behoefte aan ondersteuning bij het schrijven van nieuw materiaal? Dan is een Writers’ Room bijeenkomst wellicht wat voor jou. Zes keer per jaar is er de mogelijkheid om op een zondagmiddag te werken aan je set, waarbij je niet alleen feedback kunt krijgen van een ervaren comedian, maar ook input kunt verwachten van andere deelnemers.

Writers’ Room