Zoom improv comedy

De vrijdagmiddagborrel, het afdelingsoverleg of het congres: nu alles via videobellen gaat, heeft het (laten we eerlijk zijn) allemaal nét wat minder Schwung. Normaal zou u uitpakken met een gezellige borrel, maar ja… wat kan u nu? Het Comedyhuis heeft het antwoord: Zoom Improv Comedy!

Bij Zoom Improv Comedy komt comedian en ‘Slimste Mens’ Andries Tunru live binnenvallen in jullie online meeting met een interactieve en volledig op maat geschreven show die hij presenteert vanuit zijn eigen huis.

Aan de hand van uw onderwerpen speelt Andries een hilarische en gegarandeerd unieke improvisatie- voorstelling. Een rap over uw werkveld? Een musical over het bedrijfsbeleid? Een jubilaris in het zonnetje zetten? Alles kan! Wat de thema’s ook zijn, Andries geeft er een razendsnelle komische  draai  aan.

Zoom Improv Comedy is een verrassende en leuke manier om uw meeting nét dat beetje extra te geven!

Over de comedian:

Andries Tunru won niet alleen de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, maar is ook Nederlands Kampioen Improvisatietheater. In plaats van zijn cabarettour speelt hij momenteel drie keer per week de populaire internetshow Quarantaine Comedy. Benieuwd hoe dat eruitziet? Check het hier op YouTube. Andries is sinds kort ook bekend als Slimste Mens door als eerste deelnemer sinds dertien seizoenen alle zeven afleveringen waaraan hij deelnam te winnen.

Al eerder gingen u voor: AFAS, PinkRoccade, Managementevents, Menzis, Rotterdam School of Management, Young Colfield, JOU Utrecht, de Politieacademie e.v.a.

Offerte aanvragen